VIDEO! 10 contestatii la concursul pentru directori

După ce au susținut proba scrisă la concursul pentru ocuparea funcțiilor de directori și directori adjuncți, cadrele didactice au fost evaluate la interviuri și CV-uri. Calificativele obținute nu i-au mulțumit însă pe unii candidați care au decis să depună contestație. Concursul pentru ocuparea funcțiilor de directori continuă și astăzi.

Zeci de profesori au susținut proba de evaluare a CV-ului dar și interviul. Pentru 10 dintre acestia însă rezultatele obținute nu au fost pe placul asteptărilor si au depus contestații. Dacă 5 dintre candidați au depus contestații la ambele probe, alții au depus doar la interviu sau doar la CV.

Dacă la unele scoli au existat chiar și două înscrieri pe același loc, la 14 unități de învățământ din județul Botoșani, nu s-a înscris niciun candidat la funcția de director sau director adjunct. Cele mai multe posturi vacante au fost în mediul rural.

Au rămas în continuare vacante posturile de director de la Şcoala nr. 1 Cândeşti, Şcoala nr.1 Blândeşti dar și Şcoala nr. 1 Călăraşi. Posturile de director adjunct au rămas vacante la Şcoala Coţuşca, Şcoala Specială “Ion Pillat” din Dorohoi, dar și Liceul „Demostene Botez” din Truşeşti. La aceste școli vor fi numiți pe funcțiile de directori sau directori adjuncți în perioada 21-23 august, cadre didactice detașate în interesul învățământului.

Citeste si:

Facebook Comments