100.000 de lei pentru Revelion

Petrecerea dintre ani va fi organizată și în acest an în stradă!

Primăria Botoșani vrea să aloce din bugetul local suma de o sută de mii de lei. Și asta pentru pentru ca cei care vor să petreacă Revelionul 2016-2017 în stradă să se bucure de cât mai mulți artiști dar și de artificiile la miezul nopții.

Primăria municipiului Botoșani vrea să aloce suma de o sută de mii de lei din bugetul local pentru organizarea Revelionului.

Pentru a nu avea probleme cu Curtea de Conturi, pentru ședința de Consiliu Local de marți, 22 noiembrie, a fost redactat un proiect de hotărâre care prevede cheltuielile defalcate pe capitole, respectiv programul evenimentului.

Spectacolul se va desfășura în zona Piaţa Revoluţiei, Strada Cuza Vodă, Pietonalul Unirii și va debuta la ora 21.00.

Vor fi momente de muzică populară şi pop dance susţinute de artişti locali şi naţionali iar Anul Nou va fi întâmpinat cu un foc de artificii. Spectacolul se va încheia cu recitalul unui artist naţional.

Suma alocată din bugetul local va fi considerată credit angajament din bugetul pe anul 2017 şi va putea fi diminuată cu fondurile colectate din sponsorizări. Edilii încă nu au anunţat artiştii care vor evolua la Botoşani de Revelion.

 

Citeste si:

Facebook Comments