200 de locuri de muncă în Danemarca și Portugalia

200 de locuri de muncă în Danemarca și Portugalia

Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă va organiza în prima parte a lunii decembrie 2017 la Târgu Jiu și Slobozia, burse ale locurilor de muncă în sectorul agricol, la cules de mazăre – 200 locuri (100 locuri pentru Danemarca și 100 locuri pentru Portugalia).

Descrierea locului de muncă
Pentru Danemarca: Se va munci într-o fermă cu lucrători din diverse țări, cu oportunități de dezvoltare a abilităților de muncă și socializare.
Pentru Portugalia: Se va munci într-o fermă cu lucrători din diverse țaăi, cu oportunități de dezvoltare a abilităților de muncă și socializare. Angajatorul danez deține în Portugalia o filială a firmei daneze Greenpeas.
Compania promovează respectul reciproc, responsabilitatea și încrederea reciprocă între lucrători.
Durata contractului:
Danemarca: iunie – octombrie 2018. Program de lucru 30-40 ore, 6 zile/săptămână;
Portugalia: martie – iunie 2018. Program de lucru 30 – 40 ore, 6 zile/săptămână.

Condiţii:

– Pentru Danemarca: Cazarea se face în rulote, în camping sunt disponibile: bucătărie, sală de mese, toalete, baie cu dușuri, mașini de spălat, internet Wireless. Taxa de cazare plătită de lucrător/zi este de 8 euro și acoperă inclusiv gazul, apa și electricitatea. Pentru transportul de la locul cazării la locul de muncă sau pentru cumpărături, angajatorul va pune la dispoziția lucrătorilor un autobuz, contracost pentru 1,5 euro/zi/persoană. Opțional, lucrătorii pot să își aleagă alt mijloc de transport la locul de muncă.
– Pentru Portugalia: Cazarea se face în case echipate cu toate utilitățile. Taxa de cazare plătită de lucrător/lună este de 100 – 120 euro, incluzând consumul/utilitățile. Transportul de la locul cazării la locul de muncă este gratuit, fiind asigurat de către angajator.
Mai multe informații despre cazare și transport se găsesc pe website-ul: www.My-greenpeas.com;
Plata muncii:
– în Danemarca: Plata muncii este în funcție de cantitatea culeasă, în lădițe, caserole cu gramaj specific. Salariul este 0.6 euro brut/kg + 12,5% alocație de concediu. Impozitul și contribuțiile sociale se vor deduce din salariu conform legislației daneze. Mai multe informații despre impozite: http://www.skat.dk.
– în Portugalia: Plata muncii este în funcție de cantitatea culeasă, în lădițe, caserole cu gramaj specific.

Salariul minim/lună/persoană pentru 173 de ore de lucru este de 700 euro brut. Dacă se culege mai mult de 1950 kg în 173 de ore, se va plăti, pentru fiecare kg. cules în plus, 0,30 euro/kg, ca bonus. Impozitul și contribuțiile sociale se vor deduce din salariu conform legislației portugheze.

 

Citeste si:

Facebook Comments