2017 aduce valul schimbării la Nova Apaserv

Anul ce vine aduce modificări substanțiale în organigrama de la Nova Apaserv.

Pensionarii nu-și vor mai găsi loc la operatorul de apă iar membrii Consiliului de Administrație vor fi aleși pe sprânceană, după studii și calificări, cel puțin asta susține președintele Consiliului Județean, Costică Macaleți.

Unul dintre foștii directori de la apă, care este în prag de pensionare, s-a simțit cu musca pe căciulă, și a ales să demisioneze de bunăvoie.

Nova Apaserv este una dintre cele mai râvnite societăți când este vorba de angajări. Birourile confortabile și salariile mari atrag ca un magnet.

Nu mai puțin de 60 de persoane și-au găsit loc de muncă la operatorul de apă la sfârșitul anului trecut. Procedura de angajare a fost un cât se poate de permisivă, pe bază de CV, fără concurs și fără prea mare bătaie de cap. Bătălie mare a fost și pentru un post în Consiliul de Administrație al operatorului de apă. Cei nouă membrii din CA sunt lunar răsplatiți cu 900 de lei pentru pariticparea la o simplă ședință.

Situația urmează însă să se schimbe, iar anul 2017 va aduce modificări considerabile. Unul dintre foștii directori ai societății a făcut deja un pas în spate, vorbim despre Neculai Gheorghincă care și-a semnat demisia.

Angajaților care au atins vârsta pensionării nu li se vor prelungi contractele de muncă, iar membrii Consiliului de Administratie vor fi selectați de o comisie formată din experți și reprezentanți ai Consiliului Județean.

Rămâne încă o necunoscută dacă odată cu schimbările de la Nova Apaserv, vor fi modificate și salariile directorilor care depășesc atat salariul președintelui de la Consiliul Județean cât și pe cel al primarului.

Citeste si:

Facebook Comments