22 de liberali botoșăneni vor în Parlamentul României

22 de liberali botoșăneni vor în Parlamentul României

22 de liberali botoșăneni vor în Parlamentul României.

Organizația Județeană Botoșani a PNL a anunțat că s-a încheiat sesiunea de înscrieri pe lista de candidaturi pentru alegerile parlamentare din decembrie. În următoarele zile, vor avea loc evaluări a tuturor celor 22 de liberali înscriși în listă.

Prim-vicepreședintele PNL Botoșani, Costel Șoptică, a anunțat că toți cei din listă vor fi trcuți în ordinea alfabetică, urmând ca în cadrul Comitetului Județean Executiv să vie votată ordinea pe lista de candidați. Lista pentru alegerile parlamentare din decembrie 2016 va cuprinde doar 12 persoane, 4 pentru Senat și 8 pentru Camera Deputaților.

La conferința de presă organizată de PNL Botoșani, Costel Șoptică a anunțat și targetul pentru alegerile din acest an.

Cei 494 de delegați din județ, din care 128 sunt din municipiu, vor participa la ședința Comitetului Județean Executiv unde vor vota ordinea pe listă a celor 22 de liberali înscriși. Dor primii 12 vor intra în cursa electorală pentru alegerile parlamentare din decembrie 2016.

Liberalii care își doresc să acceadă în Parlamentul României sunt: Viorel Grigoraș, Cristian Achiței, Sorin Cornilă, Costel Șoptică, Corneliu Popoescu, cristian Roman, Verginel Gireadă, Maricel Maxim, Cătălin Lupașcu, Gabriel Alecsandru, Mirela Saucă, Radu Lebădă, Adrian Poclid, Radu Aslan, Stelică Strugaru, Eduard Cosmischi, Ionică Nechifor, Andreea Suhăreanu, Dumitru Bălan, Constantin Bursuc, Ioan Domonco, Cătălin Rotundu.

Ultima etapă în realizarea listei cu candidații din partea PNL Botoșani va fi la Biroul Permanent Național care va aproba sau va face câteva schimbări.

Citeste si:

Facebook Comments