23 de medalii pentru halterofilii botoșăneni

Rezultate remarcabile obținute de halterofilii botoșăneni la Campionatul Național de la Pitești!

Sportivii botoșăneni au obținut nu mai puțin de 23 de medalii. Cele mai multe au fost de aur.

9 medalii de aur, 7 de argint şi 7 de bronz. Acestea sunt premiile obținute de halterofilii botoșăneni la cea mai recentă competiție sportivă la carte au participat. Sportivii de la Clubul Sportiv Botoşani, pregătiţi de antrenorii Mircea Flămînd, Constantin Urdaş, Loredana Heghiş, Alexandru Pantea şi Liliana Niculiţă, au avut o prestaţie de excepţie, la Campionatul Naţional pentru seniori organizat la Bascov-Piteşti.

Rezultatele sunt cu atât mai valoroase, cu cât niciunul dintre sportivii medaliaţi nu are încă vârsta pentru seniori, adică mai mare de 23 de ani. Heghiş şi Ioniţă sunt la U23, Honciuc la U20, iar toţi ceilalţi sunt la U17.

Performerii delegaţiei botoşănene la ediţia din acest an a Campionatului Național de seniori au fost Loredana Heghiş, Bianca Ioniţă şi Raluca Olaru, care au obţinut câte trei medalii de aur în limitele categoriilor la care au concurat.

O evoluţie foarte bună încununată cu trei medalii de argint a avut sportiva Alexandra Corduneanu, în timp ce Nicoleta Constantin şi Sabina Baltag şi-au trecut în palmares câte două medalii de argint şi una de bronz.

Palmaresul CS Botoşani la această întrecere majoră a fost întregit de cele cinci medalii de bronz cucerite de Vasilica Honciuc (trei) şi Mihaela Sandu (două).

Citeste si:

Facebook Comments