VIDEO! 24 ianuarie cu Rapsozii și Fetele din Botoșani

24 ianuarie, Ziua Micii Uniri, nu va trece neobservată nici anul acesta la Botoșani. Mulțime de șefi de instituții și politicieni vor depune de dimineață coroane de flori la bustul lui Alexandru Ioan Cuza, amplasat în fața Inspectoratului de Poliție Județean, iar mai apoi se vor prinde în hora unirii.

De buna dispoziție a botoșănenilor se vor ocupa, spre orele după-amiezii, Rapsozii Botoșanilor dar și Fetele din Botoșani.

Deși sunt liberi, șefii instituțiilor publice vor trebui să asiste mâine la manifestările prilejuite de Ziua Unirii Principatelor Române . În cursul dimineții, aleșii județului și ai municipiului, directori și politicieni vor fi prezenți la eveniment.

La ora 14.00, pe esplanada Palatului Administrativ , Rapsozii Botoșanilor vor susține un spectacol de muzică populară și patriotică iar spre seară, la Casa Sindicatelor va avea loc un alt spectacol de muzică populară.

Spectacolul va începe la ora 17.00 iar pe scenă vor urca tineri interpreți de muzică populară din țară și din Republica Moldova.

Citeste si:

Facebook Comments