24 Ianuarie la Liceul ‘’Sfântul Stelian’’

Și-au dat mâinile, și-au unit vocile iar ce a ieșit a fost minunat.

Vorbim despre activitatea desfășurată de elevii Liceului Tehnologic Sfântul Stelian din Botoșani cu ocazia Zilei Principatelor Unite. Copiii speciali de aici ne-au învățat că țara noastră este cel mai de preț lucru pe care îl avem.

Ziua Principatelor Unite a fost sărbătorită cu mult fast la Liceul Tehnologic ‘’Sfântul Stelian ‘’din Botosani.

Copiii cu nevoi speciale s-au pregătit intens pentru ziua de 24 ianuarie. Au așteptat-o nerăbdători și și-au dat toată silința ca totul să iasă așa cum trebuie. Activitatea a fost deschisă de Claudiu Grigoraș, profesor de istorie, care a vorbit despre însemnătatea acestei zile.

Au urmat apoi scenete care au avut în centru personalitatea domnitorului Alexandru Ioan Cuza.

Momentele frumoase de recitare de poezie au fost urmate de cântece și dansuri.Formația Melos, alcătuită din cele mai bune voci ale liceului, a încântat auzul tuturor celor prezenți. Nici celelalte formații de dans ale liceului nu s-au lăsat mai prejos. Dansatorii de muzică populară au arătat că elevii cu nevoi speciale pot fi extrem de talentati.

La finalul evenimentului elevii s-au prins în Hora Unirii. Momentul cel mai important din întregul eveniment care îi duce pe copii către trecutul îndepărtat și glorios al României.

Nu doar că își iubesc țara dar sunt și foarte mândri de ea. S-au bucurat că au reușit să organizeze un astfel de eveniment.

Lăcrămioara Ciobanu, profesor la Liceul Tehnologic Sfântul Stelian din Botoșani ne-a spus câteva cuvinte despre activitatea desfășurată de elevii săi.

Elevii speciali au dat tot ce au avut mai bun, pentru a-și arăta recunoștința față de strămoșii lor care au luat parte la Unirea Principatelor Române.

Citeste si:

Facebook Comments