Incendiu izbucnit la adăpostul pentru câini comunitari

Incendiu izbucnit la adăpostul pentru câini comunitari

Adăpostul pentru câini comunitari a fost afectat de un incendiu izbucnit în sala pentru activități veterinare, în urma căruia clădirea a suferit pagube semnificative. Se pare ca focul a izbucnit în noaptea de vineri spre sâmbătă, în condițiile meteo extreme (cod portocaliu).

Adăpostul pentru câini din care face parte și clădirea incendiată, este folosit de operatori privați care îl administrează în baza unui Acord cadru de servicii și a unui Contract subsecvent, în condițiile legii.

În urma incendiului, din fericire, nu au fost victime omenești, iar cei 650 de câini nu au avut de suferit, focul neextinzându-se la padocurile în care sunt cazați.

“Operatorii asigură buna desfășurare a activităților contractuale, iar câinii care necesită îngrijiri medicale speciale, sunt transportați și tratați la cabinetul veterinar al unuia dintre operatori, până la reconstruirea spațiului destinat activităților veterinare de la nivelul padocului”, a declarat Directorul adjunct al Direcției Servicii Publice, Sport și Agrement, Ciprian Boariu.

 

Citeste si:

Facebook Comments