95 de ani de la înființarea CECCAR

21 septembrie – Ziua Contabilului

Ca în fiecare an, contabilii s-au întâlnit de ziua profesiei lor, iar într-un cadru festiv, și-au urat “La mulți ani!” și “Sănătate”. Unii au primit diplome ca recunoaștere a experienței și realizărilor profesionale acumulate de-a lungul anilor, iar la final au ciocnit câte un pahar de șampanie.

A devenit deja o tradiție că ”profesioniștii cifrelor” să sărbătorească în acest fel Ziua Contabilului. În acest an, ei au aniversat și 95 de ani de la înființarea Corpului Experților Contabili și Contabililor Autorizați din România (CECCAR).

Întâlnirea membrilor CECCAR a avut loc ieri seară. În mijlocul contabililor, a economiștilor aflați în zi de sărbătoare, s-a aflat și prefectul Dan Nechifor, și el finanțist de profesie. Din partea Consiliului Județean a răspuns invitației vicepreședintele Liviu Toma, iar senatorul Viorel Grigoras a ținut să fie prezent și în acest an la momentul de sărbătoare al oamenilor cifrelor. Fiecare a venit cu urări pentru profesioniștii sarbatoriti.

Aproximativ 50 de contabili și economiști, membri ai CECCAR, au fost prezenți în sală, iar acestora li s-au alăturat și elevi de la Colegiul Economic Octav Onicescu, tineri care vor prelua peste câțiva ani ștafeta profesională de la seniori.

Ca în fiecare an, au fost și contabili premiați. Câțiva ași ai contabilității au primit diplome de la președintele CECCAR, Viorel Alexandru.

În acest an și-au auzit strigate numele, pentru recunoașterea meritelor profesionale de-a lungul anilor de activitate, contabilii Viorica Munteanu, Petru Cazac, Petru Nechită și Irina Rotundu.

La finalul ceremoniei, președintele Filialei CECCAR Botoșani, Viorel Alexandru, a primit o distincție, o plachetă aniversară la cei 95 de ani de la înființarea Corpului Experților Contabili.

Citeste si:

Facebook Comments