VIDEO! A căzut în fântână în timp ce culegea vișine

Momente de spaimă teribilă pentru o femeie din comuna Păltiniș. Acesta și-a văzut moartea cu ochii, după ce a căzut într-o fântână adâncă de 15 metri.Femeia s-a urcat pe fântână să culeagă vișine, iar într-un moment de neatenție s-a dezechilibrat și a căzut în gol. Pompierii de la Darabani au intervenit de urgență și au reușit să o scoată pe femeie în viață.

O clipă de neatenție era să o coste viața pe o femeie de 58 de ani din satul Horodiștea, comuna Păltiniș. Aceasta se afla dimineață la cules vișine. La un moment dat, femeia s-a urcat pe o fântănă. S-a dezechilibrat și a căzut înăuntru. Rudele ei au chemat imediat ajutoare și la fața locului au ajuns de urgență pompierii din Darabani.

Nu este pentru prima dată când angajații de la Inspectoratul Județean de Urgență intervin pentru scoaterea persoanelor din fântâni.

Pe 8 iunie, o femeie de 57 de ani din comuna Ripiceni a fost scoasă în viață, de pompierii de la Ștefănești, dintr-o fântână adâncă de 20 de metri, iar pe 21 martie salvatorii de la Dorohoi au intervenit pentru a scoate dintr-un puț adânc de 15 metri o femeie de 67 de ani din comuna George Enescu.

Citeste si:

Facebook Comments