A fost identificat autorul furtului din comuna Roma. Individul a sustras din casa unei femei 6.800 de lei și mai multe bijuterii

A fost identificat autorul furtului din comuna Roma. Individul a sustras din casa unei femei 6.800 de lei și mai multe bijuterii

Joi, poliţiştii Secţiei Rurale nr. 1 Botoşani au pus în executare un mandat de percheziţie domiciliară emis de Judecătoria Botoşani, la imobilul unui tânăr de 19 ani din comuna Dimăcheni.

Persoana în cauză este bănuită că în noaptea de 20/21.04.2019 a pătruns fără drept în locuinţa unei femei de 39 de ani din comuna Roma, de unde a sustras suma de 6.800 de lei şi mai multe bijuterii.

Cu ocazia percheziţiei, la locaţia vizată au fost identificate mai multe bijuterii, acestea fiind ridicate în vederea continuării cercetărilor, conform prevederilor Codului de Procedură Penală.

În cauză se continuă investigaţiile sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Botoşani, urmând ca la finalizarea acestora să fie propusă o soluţie procedurală.

Menţionăm că pe tot parcursul procesului penal persoana cercetată beneficiază de drepturile şi garanţiile procesuale stabilite de Codul de Procedură Penală şi de prezumţia de nevinovăţie.

Citeste si:

Facebook Comments