A fost revolta la Corni! Localnicii i-au cerut demisia primarului Dorel Dorneanu

A fost revolta la Corni! Localnicii i-au cerut demisia primarului Dorel Dorneanu

A renuntat la spectacolul de traditii si si-a ridicat comuna in cap. Chiar in prima zi a anului 2017, sute de locuitorii din Corni au iesit pe strazile comunei si au protestat.

Oamenii sunt extrem de nemultumiti ca in acest an nu s-a organizat in localitatea lor un spectacol de traditie, de datini si obiceiuri de iarna. Pentru asta ei il acuza pe primarul Dorel Dorneanu, care, mai grav a mers in localitatea vecina, la Vorona si a asistat la parada obiceiurilor de iarna.

Unii dintre protestatri au cerut chiar demisia edilului din Corni.

Ei nu au fost autorizați să facă din motivul că nu avem scena gata, nu avem unde și le-am spus băieților care au pus cerere acum un an de zile că nu avem condiții să organizăm și ei au făcut spontan pe stradă. Este treaba lor. Azi au făcut, la noi obiceiul este „se taie schinul”, cum se spune. Se adună la mijlocul satului și se face un obicei că se termină sărbătorile. Vreo doi băieți care sunt mai instigatori, care nu sunt mulțumiți, și au zis să mergem „să tăiem schinul” la primar la poartă că nu ne-a dat bani. Am înțeles că au mers la mine la poartă. Dar ei trebuie să înțeleagă că sunt niște reguli“, a declarat primarul Dorel Dorneanu, pentru stiri.botosani.ro

La fata locului au ajuns jandarmi si politisti.

Citeste si:

Facebook Comments