A lovit o copilă de 7 ani pe trecere de pietoni și a fugit de la locul accidentului

A lovit o copilă de 7 ani pe trecere de pietoni și a fugit de la locul accidentului

Gest inconștient a unui tânăr de 29 de ani din comuna Coțușca. Joi, după amiază, în timp ce conducea un autoturism pe strada Primăverii din municipiul Botoșani, a lovit pe trecere de pietoni o fetiță de numai 7 ani, iar mai apoi a fugit de la locul accidentului.

La faţa locului, poliţiştii au identificat o minoră în vârstă de 7 ani, care, fiind însoţită de către mamă, se angajase regulamentar în traversarea străzii, pe marcajul pietonal semnalizat corespunzător, împrejurare în care a fost surprinsă şi accidentată de un autoturism, al cărui conducător auto a părăsit locul faptei.

Cercetările efectuate de către poliţişti au condus la identificarea şi depistarea conducătorului auto în persoana lui B. I. de 29 de ani, din comuna Cotuşca, judeţul Botoşani.
Acesta a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. Mai apoi, i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Conducătorul auto s-a ales cu dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului.

Citeste si:

Facebook Comments