A lovit și a fugit de la locul accidentului

Victima are 5 ani

A fugit de la locul accidentului. Șoferul care a lovit o fetiță în vârstă de 5 ani a părăsit locul accidentului. Miercuri seară, în jurul orei 20.00, o fetiță s-a angajat în traversarea străzii în mod neregulamentar. Luat prin surprindere, tânărul șofer din județul Neamț, în vârstă de 25 de ani, a accidentat minora. Evenimentul rutier a avut loc pe un drum comunal din localitatea Vicoleni. După producerea accidentului, conducătorul auto şi-a continuat drumul, neanunţând producerea evenimentului organelor de poliţie.

Mai târziu, șoferul a fost identificat de poliţişti, pe raza comunei Ungureni.

Tânărul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Apoi, i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea determinării alcoolemiei.

În urma accidentului, minora a suferit vătămări corporale ușoare. Ea a fost transportată la Spitalul de Pediatrie Botoşani, unde a primit îngrijiri medicale, fără a rămâne internată.

Cercetările continuă sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie.

Citeste si:

Facebook Comments