A lovit un bărbat cu mașina și a fugit de la locul accidentului. Victima a murit câteva ore mai târziu

A lovit un bărbat cu mașina și a fugit de la locul accidentului. Victima a murit câteva ore mai târziu

Caz șocant în comuna Hlipiceni, unde un bărbat a murit cu zile,  după ce a fost lovit de o mașină și lăsat să agonizeze de șoferul care a fugit de la locul faptei.

Duminică dimineață, în jurul orei 09.00, poliţiştii Secției Rurale 3 Hlipiceni au fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat de 54 de ani, din localitatea Victoria, comuna Hlipiceni, județul Botoșani, a fost găsit decedat, la locuința părinților săi.

Primele verificări efectuate de poliţiști au condus la suspiciunea că bărbatul ar fi fost vicitma unui accident rutier, produs sâmbătă seară.

Cercetările în cauză au fost preluate de către poliţiştii Serviciului Rutier – IPJ Botoșani, aceştia stabilind că, sâmbătă seară, în jurul orei 21.00, B. T. de 39 de ani, din comuna Hlipiceni, județul Botoşani, în timp ce conducea un autoturism înmatriculat în Germania, pe D.C. 38, în localitatea Victoria, l-a surprins și accidentat pe bărbatul de 54 de ani, care se afla pe partea carosabilă a drumului.

După impact, B.T. a coborât din autoturism, a tras victima pe un pod aflat la o distanţă de 3m faţă de locul impactul ui, după care şi-a continuat deplasarea, fără a anunţa poliţia.
În aceeaşi seară, victima accidentului a fost găsită de către trei persoane din localitatea Victoria, pe marginea drumului, în stare de conştienţă şi a fost condus acasă de către acestea; ulterior, în dimineaţa de 19.02.2017 a fost găsit decedat în locuinţă, de către tatăl său.

În cauză continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă şi părăsirea locului accidentului, urmând să fie propusă soluţie procedurală.

Citeste si:

Facebook Comments