A murit cu zile, iar soțul se află în stare foarte gravă

Grav accident la drumul Botoșani-Iași

O femeie de 61 de ani a murit, astăzi, în urma unui cumplit accident ce a avut loc pe drumul european ce leagă municipiul Botoșani de Iași. Femeia se afla pe scaunul din dreapta al unui autoturism marca Nissan care circula dinspre Iași spre Botoșani. Iar la un moment dat într-o curbă deosebit de periculoasă, în apropiere de Zosin, nu se știe din ce motive, conducătorul auto a tras de volan și a intrat pe contrasens, unde circula regulamentar o dubă. Cele două autovehicule s-au izbit frontal. Impactul a fost extrem de puternic, femeia de 61 de ani rămânând încarcerată. Pentru scoaterea ei dintre fiarele contorsionate a fost nevoie de intervenția pompierilor.

Alte trei persoane, două din autoutilitară și conducătorul auto din Nissan au avut nevoie de îngrijiri medicale și au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului județean ”Mavromati”. În starea cea mai gravă este acum, conducătorul auto de pe Nissan, un bărbat de 63 de ani, care este soțul femeii decedate.

Minte în șir au încercat cadrele medicale să o resusciteze. Din păcate, în ciuda, manevrelor disperate ale medicilor, femeia și-a dat ultima suflare la spital. Polițiștii ajunși la fața locului au deschis o anchetă pentru a afla cu exactitate împrejurările în care s-a produs teribilul eveniment rutier.

Circulația în zona în care s-a produs evenimentul rutier a fost blocată pentru mai multă vreme, coloana de mașini formată întinzându-se pe câteva sute de metri.

Citeste si:

Facebook Comments