VIDEO! A murit după ce a băut antigel

O femeie de 42 de ani care a ajuns în stare gravă la spital vineri, după ce a înghiţit substanţe toxice, a decedat la scurt timp de la internare. Doar câteva ore a mai supravieţuit pe secţia de reanimare şi terapie intensivă, unde a fost direcţionată după ce medicii de la Unitatea de Primiri Ugenţe au stabilit că starea ei era extrem de gravă.

Totul s-a întâmplat vineri după amiază, când bărbatul cu care locuia a sunat la 112 pentru că nu mai putea să intre în casă. Tocmai ieşise din tura de noapte, uşa era încuiată pe dinăuntru iar femeia nu răspundea nici la telefon.

Speriat, omul a chemat un echipaj Smurd, unul de pompieri şi poliţia. Când au reuşit să intre în locuinţă, au găsit-o inconştientă şi după primul ajutor, cadrele medicale au dus-o la urgenţe, unde iniţial, nimeni nu ştia că băuse antigel. Era şapte dimineaţa, când a ajuns la spital.

Încă de la început, medicii erau rezervaţi şi au făcut tot ce le-a stat în putinţă, însă starea femeii era critică.

La puţin timp după internare femeia şi-a pierdut viaţa iar poliţia a început şi o anchetă, să vadă dacă a ingerat accidental antigelul sau a fost un gest premeditat.

 

Citeste si:

Facebook Comments