VIDEO! A murit electrocutat la 14 ani

Lacrimi și întrebări fără răspuns pentru o familie din satul Chițoveni, orasul Flămânzi. Fiul lor s-a stins fulgerător la doar 14 ani . Băiatul, lipsit de experiență, a încercat să sudeze pedala ruptă a propriei biciclete, dar s-a electrocutat și a murit.

Nenorocirea a avut loc miercuri după-amiază. Băiatul supărat că una dintre pedalele bicicletei s-a rupt a mers la bunicul său să îl roage să o sudeze. Acesta însă, i-a promis că o va repara a doua zi dis-de -dimineața.

Tânărul nu a mai avut răbdare și a încercat chiar el să sudeze. Lipsa de experiență dar și neatenția și-au spus cuvântul.

Îngrijorat de dispariția nepotului, bătrânul a pornit în căutarea lui și l-a găsit prăbușit la pământ cu cleștele de sudură în mână. A încercat să își facă nepotul să își revină dar fără izbândă.

Cu sufletul sfâșiat de durere, bunica își plânge nepotul și se întreabă de ce băiatul nu a mai avut răbdare până a doua zi.

Țipetele bunicilor au fost auzite de vecini. Aceștia au sărit într-un suflet în ajutorul lor și l-au transportat pe băiat cu mașina înaintea SMURD-ului. Au sperat că îl vor putea salva.

Echipajul de Terapie Intensivă Mobilă SMURD a încercat să îi salveze viața tânărului aflat în stop cardio-respirator. L-au transportat la Secția de Pediatrie unde s-a continuat resuscitarea. Cu toate acestea pentru băiatul de 14 ani era deja prea târziu.

Citeste si:

Facebook Comments