A murit tatăl tânărului care îi ruga pe botoșăneni să doneze sânge pentru a salva viața părintelui. Mesajul emoționant transmis de bărbat

A murit tatăl tânărului care îi ruga pe botoșăneni să doneze sânge pentru a salva viața părintelui. Mesajul emoționant transmis de bărbat

A crescut îngrijorător numărul deceselor puse pe seama COVID 19, în România. Sâmbătă seară Grupul de Comunicare Strategică a raportat 21 de decese, numărul total ajungând la 601. Pe acestă listă neagră se află și un botoșănean în vârstă de 66 de ani.

Este vorba despre tatăl tânărului stabilit la Viena, care a cerut disperat ajutorul botoșănenilor să doneze sânge pentru părintele său, care se afla în stare gravă pe secția de ATI a Spitalului Județean Mavromati.

Pacientul a fost internat pe data de 5 aprilie, iar în aceeași zi au fost recoltate și probe pentru COVID 19. Rezultatele au arătat că bărbatul era infectat cu virusul SARS CoV 2. În ciuda eforturilor medi ilor, botoșăneanul de 66 de ani s-a stins ieri la spital, iar astăzi a fost înhumat. Fiul bărbatului a ținut să transmită un mesaj de mulțumire tuturor celor care s-au mobilizat și au donat sânge, dar și cadrelor medicale din Spitalul Județean.

Va multumesc tare frumos pentru ca v-ati interesat si ingrijit atat de tatal meu cat si de mama mea in perioada in care amandoi au fost internati! Nu cunosc personalul medical care s-a ingrijit de tata atatea zile cat el a stat intubat, dar de la om de servici si pana la medic vreau sa va multumesc din suflet!!! Si eu lucrez in prima linie in Viena, si stiu cat e de riscant, si cat e de greu, sa faci ore suplimentare, sa asculti off-ul pacientilor si mai ales al apartinatorilor, sa stii ca risti sa te infectezi la randul tau….! Multumesc frumos din partea familiei pentru cei ce au donat sange! Multumesc frumos ca om si sa va binecuvinteze Dumnezeul in care credeti, asa cum a crezut si tatal meu!!!!”, a transmis bărbatul.

Citeste si:

Facebook Comments