A produs un accident, apoi s-a ascuns de poliţişti!

A produs un accident, apoi s-a ascuns de poliţişti!

Comportament imatur al unui şofer din Botoşani!

După ce a produs un accident rutier, bărbatul de 47 de ani a fugit în scara unui bloc, poliţiştii fiind nevoiţi să urce până la etajul 4 al imobilului, pentru a-l găsi. Nici la vederea oamenilor legii şoferul nu a fost mai cooperant, el refuzând prelevarea probelor biologice pentru stabilirea alcoolemiei.

Joi, în jurul orei 23.10, G. L., de 47 de ani, din municipiul Botoșani, în timp ce conducea un autoturism pe Aleea Călugăreni din municipiul Botoşani şi efectua manevra de mers înapoi, a intrat în coliziune cu un autoturism condus regulamentar, pe artera rutieră, de o femeie de 54 de ani, din municipiul Botoșani. După impact, conducătorul auto a intrat în scara unui bloc de locuinţe, fiind găsit de poliţişti la etajul al 4-lea.

“Acesta a refuzat să se legitimeze, devenind recalcitrant și agresiv; deşi emana halenă alcoolică, bărbatul a refuzat testarea cu aparatul etilotest iar ulterior, fiind condus la Spitalul Județean Botoșani, a refuzat prelevarea probelor de biologice necesare pentru stabilirea alcoolemiei”, informează IPJ Botoşani.

Pentru mai multe detalii click aici!

 

Sursa: stiri.botosani.ro

Citeste si:

Facebook Comments