A ucis și și-a luat viața

A ucis și și-a luat viața

Crimă oribilă la Frumușica

Imagini de coșmar într-o gospodărie din comuna Frumușica! O femeie a fost găsită fără suflare, după ce, se pare, concubinul său a ucis-o cu sânge rece. Când și-a dat seama de ce a făcut, individul de 45 de ani a alertat autoritățile iar mai apoi s-a sinucis aruncându-se într-o fântână.

Vecinii povestesc că ieri seară, Victor Ciobanu ar fi mers la câmp unde ar fi consumat și băuturi alcoolice. Când s-a întors a invitat un consătean pentru a-l cinsti cu un pahar de țuică, însă acesta ar fi refuzat. Tot localnicii spun că bărbatul care are cazan de făcut țuică, ar mai fi băut și acasă. Și nu se știe de ce și când individul a atacat-o pe femeia cu care locuia și i-a luat viața.

Localnicii din satul Vlădeni povestesc că bărbatul locuia cu femeia ucisă de aproximativ un an de zile și că scandalurile erau la ordinea zilei, din cauza faptului că acesta obișnuia să consume alcool deși nu avea voie. Oamenii spun că acesta ar fi fost căsătorit și ar fi locuit cu mai multe femei, însă toate l-au părăsit din cauză că era agresiv. Însă, ei nu și-ar fi imaginat niciodată că se poate ajunge la o asemenea situație.

Trupurile fără viață ale celor doi au fost preluate de angajații de la Medicină Legală. Un procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoșani a preluat cazul.

Citeste si:

Facebook Comments