VIDEO! Accident ciudat cu un șofer fugar

O femeie și o copilă au ajuns pe mâinile medicilor după ce autoturismul în care se aflau s-a izbit într-un cap de pod. Evenimentul rutier s-a produs pe raza localității Ungureni, în satul Borzești.

Din spusele martorilor, autoturismul în care se aflau patru persoane ar fi încercat să evite impactul cu o altă mașină și s-au izbit de pod. Șoferul care ar fi vinovat, s-a făcut nevăzut.

Accidentul rutier a avut loc în jurul prânzului. O femeie se afla la volanul unui Opel și circula pe un drum din satul Borzești. Într-o curbă, în cale i-ar fi ieșit un autoturism. Pentru a evita impactul, șoferița a tras de volan și s-a izbit puternic de un cap de pod.

Șoferul care ar fi vinovat și-a văzut în continuare de drum.

Au avut nevoie de îngrijiri medicale șoferița, care acuza dureri de coloană și o fetiță. La fața locului a ajuns un echipaj SMURD de Terapie Intensivă Mobilă și o ambulanță.

Fetița a fost transportată la Secția din Săveni iar femeia la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean. Polițiștii au deschis o anchetă pentru a stabili cauza producerii evenimentului rutier.

Citeste si:

Facebook Comments