VIDEO! Accident cu patru mașini și un șofer fugar

O depășire imprudentă a condus la producerea unui eveniment rutier cu urmări deosebit de grave: un șofer încarcerat, o femeie în stare gravă, trei mașini făcute zob și un tir avariat. Accidentul s-a produs sâmbătă seara pe raza localității Roma. Imediat după dezastru, șoferul vinovat a dispărut. Oamenii legii au reușit să îi dea de urmă.

Au fost imagini de coșmar pe un drum din localitatea Roma. Un autoturism Golf se deplasa dinspre Botoșani spre Roma. Conducătorul auto a apăsat pedala de accelerație și a intrat în depășirea unui tir care circula în fața sa. Imprudent, nu s-a asigurat iar din sens opus rula un autoturism BMW.

Pentru a evita impactul, șoferul din BMW a frânat brusc, a pierdut controlul mașinii, s-a izbit în tir, iar ulterior a fost proiectat într-un autoturism Mazda condus de o femeie, care circula în spatele autotrenului. Autoturismul Mazda a ajuns în afara părții carosabile.

Șoferul din BMW, un bărbat de 37 de ani a rămas încarcerat iar răni grave a suferit și o femeie în vârstă de 43 de ani ce se afla la volanul unei Mazda.

Imediat după producerea accidentului șoferul vinovat a dispărut. Oamenii legii au reușit să îi dea de urmă în cursul zilei de duminică. Starea victimelor este stabilă și au rămas sub supraveghere la Spitalul Județean.

Citeste si:

Facebook Comments