VIDEO! Accident cumplit în intersecția blestemată

Intersecția blestemată a județului a mai făcut astăzi o victimă. Un tânăr a rămas captiv între fiarele mașinii după ce autoturismul în care se afla a fost izbit de un șofer neatent. Evenimentul rutier a avut loc în intersecția ce a curmat multe vieți, la Roșiori. La fața locului au ajuns salvatori, polițiști iar zeci de minute traficul a fost blocat.

Un autoturism Opel se deplasa dinspre Săveni spre Botoșani. În momentul în care a pătruns în intersecția cu drumul județean Roșiori-Costești, a fost izbit puternic de un Logan care ieșea de pe o arteră secundară. La volanul celui de-al doilea autoturism se afla un șofer în vârstă de 70 de ani care nu a  acordat prioritate. În urma impactului, autoturismul Opel a fost proiectat într-un șant iar pasagerul din dreapta, un tânăr de 20 de ani a rămas încarcerat. La volanul mașinii se afla unchiul său, însă bărbatul a scăpat nevătămat.

Au ajuns la locul accidentului ambulanțe, un echipaj SMURD, pompieri și descarcerarea. Victima era conștientă iar în câteva minute a fost scoasă din autoturism pe o targă și a primit primele îngrijiri medicale.

Polițiștii au deschis o anchetă și urmează să stabilească cauza precisă a producerii evenimentului rutier.

Circulația a fost oprită în zonă zeci de minute iar pe drumul spre Botoșani s-a format o coadă de câțiva km.

Citeste si:

Facebook Comments