Accident cumplit lângă IUPS!

Doi oameni au ajuns la spital în stare gravă

Două persoane, un bărbat și o femeie, au ajuns astăzi după amiază la unitatea de Primiri Urgențe după un groaznic accident rutier ce a avut loc pe strada Calea Națională, lângă IUPS. Cele două persoane, soț și soție, au fost accidentate de un autoturism VW Golf condus de un tânăr de 23 de ani.

Conducătorul auto se deplasa dinspre Cătămărăști spre gară, iar la un moment dat, spune el, două persoane i-au sărit pur și simplu în față. Se pare că cei doi soți s-au angajat în traversarea străzii neregulamentar și fără să se asigure, iar conducătorul auto spune că nu a mai putut să evite impactul.

La fața locului a ajuns și un echipaj SMURD de Terapie Intensivă Mobilă și o ambulanță. Cei doi soți au fost preluați de ambulanțe și transportați la Unitatea de Primiri Urgențe, unde au primit îngrijiri medicale. Ei s-au ales cu traumatisme grave.

Circulația tramvaielor a fost întreruptă temporar iar polițiștii au făcut măsurători și au demarat o anchetă pentru a afla cu exactitate împrejurările în care s-a petrecut evenimentul rutier. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ.

Citeste si:

Facebook Comments