Accident grav la Flămânzi

Și-a văzut moartea cu ochii!

Un bărbat de 49 de ani a ajuns în stare criutică la spital, după ce mașina pe care o conducea a fost implicată într-un grav accident rutier.

Nefericitul eveniment a avut loc pe o stradă din orașul Flămânzi, când se pare, șoferul a efectuat o depășire, însă , a pierdut controlul asupra volanului şi s-a izbit într-un cap de pod.

Acum se află internat la spital cu multiple fracturi.

Bărbatul în vârstă de 49 de ani conducea un autoturism pe o stradă din Flămânzi. La un moment dat după ce a intrat într-o depăşire a pierdut controlul autoturismului. De aici şi până la dezastru a fost doar un pas.

Autoturismul s-a dat peste cap şi s-a oprit cu roţile în sus într-un cap de pod. Martorii la accident au sunat la 112.

În câteva minute la faţa locului au sosit un echipaj SMURD de Terapie Intensivă Mobilă, unul al pompierilor de la descarcerare şi un echipaj al poliţiei rutiere. Pentru că orice minut conta, pompierii de la descarcerare au tăiat cupola mașinii pentru a scoate victima din maşina distrusă.

După ce au scos victima, salvatorii au predat-o cadrelor medicale care au transportat-o de urgenţă la Unitatea de Primiri Urgenţe din Botoşani.

Poliţistii rutieri aflaţi la faţa locului au efectuat măsurători pentru a stabili circumstanţele producerii accidentului.

Când a ajuns la spital victima prezenta multiple fracturi şi traumatism cranio-cerebral.

Pacientul a fost internat pe Secţia de Ortopedie întrucât va necesita intervenţii chirurgicale pentru fracturile suferite. În momentul de faţă este stabil hemodinamic.

Citeste si:

Facebook Comments