Accident grav la mall

Trei persoane rănite

Trei tineri au ajuns în spital și două mașini au fost distruse. Luni seară, pe Calea Națională, în fața mall-ului, a avut loc un grav accident rutier. Un autoturism Hyundai, condus de un tânăr de 20 de ani, se deplasa dinspre Piaţa Mare către Mall. În apropierea complexului comercial a fost acroşat de un şofer de 21 de ani, care conducea un Fiat. Acesta din urmă vroia să iasă cu spatele din parcare, dar fără să se asigure.

Şoferul de pe Hyundai a tras stânga de volan dar pentru că nu a mai putut stăpâni maşina, acesta a fost aruncat într-un stâlp din beton de pe scuarul care desparte cele două sensuri de mers.

În urma acestui accident, o adolescentă în vârstă de 16 ani, pasageră în Hyundai, a fost rănită. Ea a fost preluată de echipajul SMURD de Terapie Intensivă Mobilă, după care a fost transportată la spital pentru îngrijiri. Șoferul autoturismului Hyundai și o altă pasageră din aceeași mașină au ajuns și ei la la spital, după ce li s-a acordat primele îngrijiri medicale la locul accidentului.

Circulaţia tramvaielor dar şi a autoturismelor a fost blocată în zonă câteva zeci de minute. La locul accidentului au ajuns şi criminaliştii, în urma anchetei oamenii legii urmând a stabili în ce împrejurări s-a produs accidentul și cine este vinovat.

Citeste si:

Facebook Comments