Accident grav la Răchiţi!

Două persoane au ajuns la spital!

Un bărbat a ajuns ieri seară la Unitatea de Primiri Urgențe, după ce mașina în care se afla a fost puternic lovită de un autocar care transporta persoane. S-a întâmplat la ieșirea din municipiul Botoșani înspre Răchiți. Se pare că bărbatul, aflat la volanului unui autoturism Opel a semnalizat la stânga, pentru a intra în curtea locuinței sale. Nu a mai apucat să ajungă pentru că a fost izbit de autocar. Impactul a fost violent, șoferul Opelului rămânând încarcerat în mașină. Pentru a-l scoate din autoturism și a-l transporta la Spital, medicii ajunși la fața locului au solicitat și ajutorul pompierilor.

Acesta a fost mai apot transportat la Unitatea de Primiri Urgențe, alături de o tânără de 16 ani care se afla în autocarul ce efectua curse între Botoșani și Rădăuți Prut.

La fața locului au ajuns și polițiștii care au efectuat cercetări pentru a stabili cu exactitate condițiile în care s-a produs accidentul și cine se face vinovat. Ei le-au luat declarații atât martorilor cât și celor implicați în accident. Șoferul autocarului le-a spus anchetatorilor că bărbatul era oprit și a semnalizat stânga pentru a intra în curte.

Deși s-au ales cu o sperietură zdravănă, ceilalți pasageri din autocar au fost preluaţi de o altă mașină a aceleași firme de transport care i-a dus până la destinație.

Citeste si:

Facebook Comments