Accident grav la Vlădeni

Cinci persoane au ajuns în stare gravă la spital după ce două maşini s-au ciocnit violent.

Trei dintre persoane au rămas încarcerate şi a fost nevoie de pompierii de la descarcere pentru a scoate victimele dintre fiarele contorsionate.În urma impactului una dintre persoane a intrat în comă.

Accidentul a avut loc pe drumul european Botoșani – Suceava, la ieșirea din localitatea Vlădeni spre Botoșani.

Două autoturisme s-au ciocnit frontal. În urma impactului extrem de violent, una dintre maşini a ieșit în afara părții carosabile.O roată a unui dintre autoturisme a ricoşat într-un alt autoturism care a ajuns în mijlocul drumului.

Trei persoane din celălalt autoturism implicat au rămas încarcerate.

Martorii la accident au sunat de urgenţă la 112. În câteva minute la faţa locului au sosit un echipaj SMURD şi trei echipaje de ambulanţe, precum şi un echipaj de descarcerare. Salvatorii s-au chinuit minute în şir să scoată victimele din maşinile distruse.

La venirea echipajului de descarcerare victimele erau stabile hemodinamic.

După ce au fost scoase acestea au fost predate ambulanţelor şi SMURD-ului. Medicii au solicitat încă un echipaj pentru o altă victimă.

Martoră la accident,o fată spune că celălalt conducător auto avea viteză şi şoferul nu a avut timp să îl evite. Şi-a anunţat părinţii la telefon de accident.

Victimele au fost tranportate de urgenţă la spitalul de Primiri Urgenţe din Botoşani.

Una dintre victime, este o fată de 18 ani .Ajunsă la spital, medicii au decis că aceasta trebuie transportată la Spitalul din Suceava pentru investigatii la computerul tomograf. Asta pentru că cel din incinta Spitalului Judeţean este nefuncţional.

Tânăra se află acum în comă din cauza rănilor puternice suferite la nivelul capului.

După descarcerarea victimelor, pompierii botoşăneni au desfăşurat acţiuni complementare. La faţa locului s-au deplasat şi poliţistii. Aceştia au efectuat măsurători pentru a stabili circumstanţele producerii accidentului.

Poliţistii au stabilit că vina îi aparţine şoferului în vârstă de 18 ani care a pătruns pe contrasens.În urma testării cu aparatul etilotest, s-a constatat că niciunul dintre conducătorii auto nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

Citeste si:

Facebook Comments