Accident grav! O mașină din Botoșani a fost lovită în plin de trenul Iași-Timișoara la Câmpulung Moldovenesc

Accident grav! O mașină din Botoșani a fost lovită în plin de trenul Iași-Timișoara la Câmpulung Moldovenesc

Un grav accident de cale ferată a avut loc vineri seara, la pasajul Valea Caselor din municipiul Câmpulung Moldovenesc. Șoferul unui autoturism Range Rover înmatriculat în județul Botoșani nu s-a asigurat la trecerea cu nivelul căii ferate duble, autoturismul fiind lovit în plin de locomotiva unui tren Inter Regio Iași –Timișoara.

În urma impactului șoferul a rămas încarcerat în interiorul autoturismului, fiind extras de către echipele de intervenție și transportat la spitalul din Câmpulung Moldovenesc, conștient.

Accidentul s-a produs în jurul orei 19.00, fiind anunțat prin intermediul unui apel la 112 de către un martor. Șoferul autoturismului Range Rover intenționa să traverseze calea ferată dublă și nu s-a asigurat, nerespectând semnificația semnalizării cu Crucea Sfântul Andrei de la intrarea pe pasaj.

În momentul în care a pătruns cu mașina pe primul fir al căii ferate, autoturismul a fost lovit de locomotiva trenului care circula spre gara Câmpulung Est.

Impactul a fost atât de puternic încât autoturismul a fost împins pe linie câțiva zeci de metri, iar șoferul, un bărbat de 40 de ani, a rămas încarcerat la volanul mașinii.

Citiți continuarea articolului pe www.monitorulsv.ro

Citeste si:

Facebook Comments