Accident grav pe Calea Națională! O femeie a fost târâtă pe trecere de pietoni!

A fost transportată la Spital

Un grav accident de circulație a avut loc astăzi pe strada Calea Națională din municipiul Botoșani! O femeie de 61 de ani a ajuns în starea gravă la Spital după ce a fost, efectiv târâtă sub o mașină. Femeia se afla pe trecerea de pietoni și traversa strada dinspre biserica Sf. Ilie spre Serviciul de Pașapoarte, când a fost acroșată și târâtă sub mașina câțiva metri de un autoturism Dacia Logan, condus de un tânăr de 27 de ani.

Remus Onofrei le-a explicat oamenilor legii că circula dinspre strada Cuza Vodă spre strada Calea Națională, iar când a vrut să facă dreapta în fața Serviciului de Permisă s-a asigurat la mașini și nu a observat pietonul care s-a angajat regulamentar în traversarea străzii.

În stare de șoc, conducătorul auto spune că după ce a produs accidentul mai mulți trecători au ridicat mașina pentru a scoate victima.

Femeia a fost preuată de un echipaj SMURD de Terapie Intensivă și transportată la spital unde a fost diagnosticată cu traumatism cranio facial, traumatism toracic și traumatism la mâna stângă.
Din păcate, oamenii nu mai sunt în siguranță nici mîvar pe trecerile de pietoni. Sunt însă și cazuri, când pietonii se fac vinovați de astfel de accidente.

Un alt accident rutier grav a avut loc ieri în localitatea Victoria din comuna Stăuceni. O tânără de 19 ani a ajuns în stare critică la Spital, și alte patru au fost rănite după ce mașina în care se afla s-a izbit frontal de o alta care circula de pe sens invers.

Citeste si:

Facebook Comments