Accident groaznic în intersecția blestemată de la Orășeni Deal

Un tânăr a fost grav rănit

Intersecția blestemată de la Orășeni Deal mai face o victimă. Un tânăr de 20 de ani a fost grav rănit, astăzi dimineață, într-un groaznic accident rutier. Marius Râmbu se afla la volanul unui autoturism ce aparține unei cunoscute firme de curierat. El se îndrepta dinspre Cristești iar la intersecția cu drumul Botoșani – Vorona, nu a acordat prioritate unui autotractor care circula regulamentar și s-a izbit în partea din spate a acestuia. În urma impactului deosebit de puternic, tânărul de pe mașina de curierat a fost grav rănit. Un echipaj SMURD de Terapie Intensivă Mobilă l-a preluat și l-a transportat la spital.

Impactul a fost atât de puternic încât mașina de curierat rapid a fost efectiv întoarsă, iar partea din față a fost în totalitate distrusă.

Camionul care era înmatriculat în județul Suceava a rămas fără roțile din spate de pe partea stângă. Bucăți din cele două autovehicule s-au împăștiat pe zeci de metri.

Conducătorul auto de pe camion nu a fost, din fericire, rănit. Evenimentul rutier în care a fost implicat l-a speriat însă groaznic.

Oamenii din zona în care s-a petrecut nefericitul eveniment rutier sunt de-a dreptul speriați. De-a lungul timpului în acestă intersecție s-au produs foarte multe accidente grave, iar unele chiar mortale. În luna iunie a anului trecut doi tineri, soț și soție, au sfârșit într-un accident ce a avut loc în acestă intersecție. Alte patru persoane au fost atunci grav rănite. Două cruci de la marginea drumului amintesc de tragedia de la Orășeni Deal.

Imediat ce a ajuns la Unitatea de Primiri Urgențe, tânărul a fost băgat în sala de operații. El a suferit mai multe traumatisme, fractură de femur și avea hemoragie abdominală.

La locul accidentului au ajuns și polițiștii care au deschis o anchetă.

Citeste si:

Facebook Comments