Accident între Săveni şi Botoşani. Şase persoane au ajuns la spital

Accident între Săveni şi Botoşani. Şase persoane au ajuns la spital

Şase persoane au ajuns la spital după un accident de circulaţie. Două au fost duse la Spitalul din Săveni iar, patru la Unitatea de Primiri Urgenţe.Totul după ce un şofer a încercat să depăşească o coloană de maşini şi nu s-a asigurat. Evenimentul rutier a avut loc între municipiul Botoşani şi oraşul Săveni. Şoferul vinovat de producerea accidentului s-a ales cu dosar penal pentru vătămare din culpă.

Şase persoane au ajuns la spital asta după ce un şofer a vrut să depăşească o coloană de maşini. Martorii spun că ar fi mers 70 de metri pe contrasens.

La un moment dat s-a izbit frontal de un alt autoturism ce se deplasa din sens opus.

În urma coliziunii puternice, ambii şoferi cât şi câte două persoane din ambele maşini au fost rănite. Martorii la accident au sunat de urgenţă la 112. În scurt timp la faţa locului au sosit şase echipajele de ambulanţă.

Doi dintre răniţi au fost transportaţi la Spitalul din Săveni, iar ceilalţi patru au fost duşi la Unitatea de primiri Urgenţe din Botoşani.

Poliţistii sosiţi la locul accidentului, au efectuat măsurători pentru a stabili circumstanţele producerii accidentului.

Şoferului răspunzător de producerea accidentului i se va întocmi dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Poliţistii botoşăneni recomandă conducătorilor auto să acorde maximă prudenţă pentru ca astfel de accidente să fie evitate.

Citeste si:

Facebook Comments