Accident la ieșirea din Botoșani spre Suceava

A scăpat ca prin minune, teafăr și nevătămat, după ce mașina pe care o conducea aproape că a ajuns într-un șanț de pe marginea drumului.

S-a întâmplat duminică dimineață, pe drumul ce leagă municipiul Botoșani de Suceava, aproape de Hudum. Un tânăr de 20 de ani care se afla la volanul unui autoturism marca BMW, înmatriculat în Suceava a pierdut controlul mașinii, și înainte de a intra în sensul giratoriu a urcat pe trotuar, a rupt doi stâlpi pentru indicatoare rutiere și s-a oprit în canalul de scurgere de pe marginea drumului.

Din fericire, tânărul de 20 de ani a scăpat fără nicio zgârieturi, însă cu o sperietură zdravănă. În schimb, autoturimul a fost puternic avariat. La fața locului au ajuns și oamenii legii care vor să afle condițiile exacte în care s-a întâmplat evenimentul rutier.

Din păcate, tot duminică dimineață, un alt tânăr din comuna Suharău și-a pierdut viața după ce mașina pe care o conducea s-a izbit violent de un cap de pod. Se pare că tânărul se întorcea de la club și era singur în mașină

Citeste si:

Facebook Comments