VIDEO! Tragedie la Carasa! O mașină pătrunsă pe contrasens a curmat viața unui bărbat și a băgat două femei în spital

Tragedie pe șosea în cursul serii de luni. Un bărbat a murit iar alte trei persoane au ajuns în stare gravă la spital. Tragicul eveniment a avut loc pe raza localității Carasa din comuna Corlăteni. Un autoturism a intrat pe contrasens și s-a izbit într-o mașină care staționa și lângă care se aflau trei persoane. Pentru una dintre ele, impactul a fost fatal.

Un șofer neatent a curmat viața unui bărbat de 74 de ani, a băgat două persoane în spital iar la rându-i, a ajuns pe mâinile medicilor. Conducătorul auto, care și-a serbat ieri onomastica, se afla la volanul unui Opel și circula dinspre Corlăteni spre Carasa. Inexplicabil, a pătruns pe contrasens și s-a izbit într-un autoturism parcat pe marginea drumului. Ghinionul face ca în spatele autoturismului care staționa să fie trei persoane care scoteau ceva din portbagaj.

La fața locului au ajuns mai multe echipaje de salvare și oamenii legii.

Cadrele medicale l-au resuscitat pe bărbatul de 74 de ani dar din păcate eforturile nu au dat roade. La spital au fost transportate două femei și șoferul care se face vinovat de producerea evenimentului rutier.

Conducătorul auto a refuzat să sufle în etilotest dar a fost condus la spital în vederea recoltării probelor biologice.

Citeste si:

Facebook Comments