VIDEO! Tragedie pe șosea! Un bărbat și-a pierdut viața în condiții suspecte

Tragedie pe o șosea din județul Botoșani! Un bărbat și-a găsit sfârșitul într-un accident ce a avut loc la intrarea în Vorona. Șoferul se afla la volanul unui Opel, iar în condiții inexplicabile, a intrat pe contrasens și s-a izbit într-un camion. Impactul a fost fatal pentru conducătorul din Opel. La câteva mașini distanță, într-un alt autoturism se afla soția acestuia. În calcul este luată și ipoteza că barbatul ar fi vrut să își pună capăt zilelor pentru că suferea de o boală incurabilă.

Evenimentul rutier a avut loc în jurul amiezii. Liviu Roșu, un bărbat în vârstă de 57 de ani, se deplasa la volanul unui Opel dinspre Botoșani spre Vorona. Într-un alt autoturism, se aflau soția sa și câteva rude. Din sens opus circula un camion. Opel-ul a intrat brusc pe contrasens și s-a izbit frontal în mașina de mare tonaj. Autoturismului a fost complet distrus, iar șoferul a rămas captiv între fiarele mașinii.

Au ajuns la fața locului medici, echipaje de descarcerare și polițiști. Salvatorii l-au scos pe o targă, iar medicii au încercat să-l readucă la viață sub ochii soției sale și ai unuia dintre fii care priveau paralizați de durere întreaga scenă.

În urmă rămân multe semne de întrebare. Bărbatul care a decedat suferea de o boală incurabilă. Cu puțin timp înaintea accidentului, membrii familiei ar fi avut o discuție în care bărbatul și-ar fi cerut iertare, prevestindu-și parcă sfârșitul.

Polișiștii au deschis o anchetă.

Citeste si:

Facebook Comments