Accident mortal la Coţuşca! O tânără de 36 de ani a murit, după ce a fost lovită de o maşină

Accident mortal la Coţuşca! O tânără de 36 de ani a murit, după ce a fost lovită de o maşină

Sfârşit groaznic pentru o tânără de 36 de ani din comuna Coţuşca. Femeia a murit după ce a fost lovită, în plin, de o maşină.

Se pare că tânăra s-a angajat în traversarea străzii prin loc nepermis şi fără să se asigure. Tragedia a avut loc joi după amiază, când femeia se întorcea de la un magazin, acasă. Nu s-a asigurat când a vrut să traverseze strada şi a fost lovită în plin de un autoturism condus de un tânăr din comuna Rădăuţi-Prut. Acesta nu a mai putut evita impactul.

Potrivit martorilor, victima ar fi fost luată pe capotă şi aruncată pe caldarâm după câţiva metri. Cei care au văzut ce s-a întâmplat au sunat imediat după ajutoare. O ambulanţă de la Săveni a ajuns în scurt timp la locul accidentului, însă cadrele medicale de pe ambulanţă nu au mai putut să facă nimic pentru a salva viaţa femeii. Au fost nevoiţi să declare decesul tinerei.

La faţa locului au ajuns şi poliţişti, dar şi o echipă de criminalişti care au efectuat măsurători. Tânărul care se afla la volanul maşinii a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Poliţiştii au deschis pe numele său un dosar penal pentru ucidere din culpă.

Citeste si:

Facebook Comments