Accident mortal la Coţuşca

Accident groaznic Coțușca, ieri seară!

Doi copii au rămas orfani de mamă, după ce femeia a murit în urma unui accident rutier. Femeia a traversat neregulamentar şi a fost lovită, în plin, de un autoturism Ford. Medicii s-au luptat minute bune să o ţină în viaţă, dar femeia nu a mai rezistat și a murit.

O femeie în vârstă de 37 de ani, din localitatea Coţuşca, a murit în urma unui tragic accident.

Femeia pe nume Marinica Ciubotaru, lucra ca vânzătoare la un magazin alimentar. Aseară după terminarea serviciului femeia s-a îndreptat spre casă. La un moment dat, s-a angajat în traversarea străzii, într-un loc nepermis şi fără să se asigure.

Chiar în acel moment un autoturism Ford condus de un tânăr din Rădăuţi Prut, a lovit-o în plin.

Potrivit martorilor, victima ar fi fost luată pe capotă şi aruncată pe caldarâm după câţiva metri. Cei care au văzut ce s-a întâmplat au sunat imediat după ajutoare.

O ambulanţă de la Săveni a ajuns în scurt timp la locul accidentului, însă cadrele medicale de pe ambulanţă nu au mai putut să facă nimic pentru a salva viaţa femeii. Au fost nevoiţi să declare decesul tinerei. La faţa locului au sosit şi poliţistii care au deschis o anchetă în acest caz.

În urma acestui accident doi copii, un băiat de 15 şi 17 ani au rămas orfani de mamă. Din câte se pare mama era singurul sprijin al familiei cu o situaţie precară. Şoferul care a accidentat-o este cercetat pentru omor din culpă.

Citeste si:

Facebook Comments