Accident mortal la Ibănești

Tragedie în comuna Ibănești!

O femeie de 82 de ani și-a pierdut viața, în urma unui accident rutier, ce a avut loc în localitatea Dumbrăvița. Se pare că bătrâna s-a angajat în traversarea străzii prin loc nepermis și fără să se asigure și a fost lovită în plin de un autoturism condus de un tânăr de 35 de ani. Femeia nu a mai avut nicio șansă de supraviețuire.

Tragicul eveniment rutier în care și-a pierdut viața femeia, a avut loc ieri după amiază pe un drum din comuna Ibănești.

Femeia a sfârșit după ce a fost lovită de autoturismul condus de bărbatul de 35 de ani, din comuna Mihai Eminescu. Bătrâna s-a angajat în traversarea neregulamentară a drumului, într-un loc nepermis, fără să se asigure.

Martorii la accident au sunat la 112. Medicii sosiți la fața locului nu au mai putut să facă nimic pentru a salva viața victimei. În câteva minute la faţa locului s-au deplasat și poliţiştii, care l-au testat pe bărbat cu aparatul etilotest. Rezultatul a fost negativ.

Un alt accident grav a avut loc marți seară.

Un tânăr de 28 de ani, care circula pe strada Popăuți, aaccidentat grav un pieton care mergea pe aceeași stradă. Când a văzut ce a făcut, individul de 28 de ani a fugit de la locul accidentului lăsându-și victima în voia sorții.

Bărbatul de 36 de ani, din județul Hunedoara, a ajuns în stare gravă la spital.

Individul bănuit că se afla la volanul autoturismului, a fost identificat de polițiștii botoșăneni.

În cauză cercetările continuă, urmând a fi propusă și o soluție procedurală.

Citeste si:

Facebook Comments