Accident provocat de un bărbat  beat criță și fără permis. Etilotestul a indicat o valoare de 1,09 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Accident provocat de un bărbat beat criță și fără permis. Etilotestul a indicat o valoare de 1,09 mg/l alcool pur în aerul expirat.

La data de 26.07.2020, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr.9 Vlăsinești, au fost sesizați prin apel 112 cu privire la faptul că, pe raza comunei Ungureni a avut loc un accident rutier soldat cu pagube materiale.

Echipajul de poliție direcționat la fața locului a stabilit următoarea situație de fapt:
Un tânăr în vârstă de 32 ani din comuna Ungureni, în timp ce se deplasa cu un tractor pe un drum sătesc din localitate, într-o curbă la dreapta, pierde controlul asupra direcției de mers, împrejurare în care intră în coliziune cu un gard.


În urma verificărilor efectuate, a rezultat faptul că tânărul nu deținea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. În urma testării cu aparatul alcooltest, a rezultat o valoare de 1,09 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducere unui vehicul fără permis de conducere și conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice.

Citeste si:

Facebook Comments