Accident provocat de un șofer neatent

Două persoane au ajuns la spital în urma unui accident grav de circulaţie.

Acesta a avut loc luni seara, pe o stradă din municipiul Botoşani. Două maşini s-au ciocnit ca urmare a neacordării priorităţii de trecere în intersecţie. Poliţiştii anchetează acest caz pentru afla circumstanţele producerii accidentului.

Accidentul a avut loc aseară în jurul orei 22, pe strada Primăverii.

Unul dintre conducătorii auto era o şoferiţă în vâstă de 37 de ani. Autoturismul marca Ford Focus în care se afla, se deplasa pe Bulevardul George Enescu. În intersecţia cu strada Primăverii aceasta nu a acordat prioritate unui tânăr de 22 de ani ce conducea un autoturism VW Passat.

Impactul a fost atât de puternic încât, autoturismul Passat s-a oprit pe trotuar, iar Fordul a fost proiectat într-un Renaul Clio parcat regulamentar.

Martorii la eveniment au sunat de urgenţă la 112. În câteva minute, la faţa locului s-a deplasat doua ambulanţe care i-au preluat pe răniţi si i-au transportat la spital. În momentul sosirii salvatorilor femeia de 37 de ani era în stare de şoc.

Si un echipaj al poliţiei rutiere s-a deplasat l-a locul accidentului pentru a face măsurători dar şi pentru a descoperi circumstanţele producerii accidentelor.

Poliţistii rutieri roagă conducătorii auto să respecte regulile de circulaţie, pentru ca accidentele de acest fel să fie evitate.

Citeste si:

Facebook Comments