Accident reclamat după 11 zile. Femeia care a sunat la poliție a fost amendată și a rămas fără permis

Accident reclamat după 11 zile. Femeia care a sunat la poliție a fost amendată și a rămas fără permis

Miercuri, 18 decembrie, ora 10 :30, poliţiştii din Vorona au fost sesizaţi de o femeie de 35 de ani, cu privire la faptul că pe raza satului Vorona-Teodoru, a avut loc un accident de circulaţie soldat doar cu pagube materiale.


În urma verificărilor efectuate s-a constatat faptul că la data de 07.12.2019, în jurul orelor 20:50, un bărbat de 50 de ani,din comuna Vorona, în timp ce efectua manevra de mers înapoi cu un tractor neînregistrat, pe un drum sătesc din satul Vorona-Teodoru, a impactat un autoturism parcat în afara părții carosabile.

De asemenea, s-a constatat faptul că bărbatul de 50 de ani nu deţine permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule.

Întrucât evenimentul rutier soldat cu pagube materiale nu a fost declarat organelor de poliţie în termenul legal de 24 de ore, poliţiştii au dispus sancționarea contravențională a femeii de 35 de ani, conform OUG 195/2002, iar ca măsură complementară i-a fost reținut permisul de conducere, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce pentru o perioadă de 30 de zile.

Totodată, poliţiştii s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârşirea infracțiunilor de punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neîmatriculat și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Citeste si:

Facebook Comments