Accident violent pe drumul Botoşani – Suceava! Trei persoane au fost încarcerate!

Accident violent pe drumul Botoşani – Suceava! Trei persoane au fost încarcerate!

Un grav accident de circulaţie a avut loc, sâmbătă seară, pe drumul ce leagă judeţul Botoşani de Suceava, ]n apropiere de localitatea Vlădeni. Două autoturisme s-au izbit frontal şi patru persoane au fost rănite grav. Echipaje de pompieri, poliţie dar şi mai multe ambulanţe au ajuns la faţa locului.

Din primele informaţii se pare că un autoturism VW Tiguan, care se deplasa dinspre Suceava spre Botoşani, iar la ie;ire din localitatea Vlădeni, ar fi pătruns pe contrasens şi s-a izbit violent într-un autotursim BMW în care se aflau patru persoane.

În urma impactului extrem de puternic, autoturismul VW Tiguan a ieşit de pe partea carosabilă, iar trei persoane din BMW au avut nevoie de intervenţia salvatorilor de la Descarcerare pentru a fi scoşi dintre fiarele contorsionate ale autoturismului.

Conducătorul auto de pe VW Tiguan a fost imediat preluat de medici şi transportat la spital în stare gravă. În stare critică se afla o tânără din BMW. Cadrele medicale le-au acordat primul ajutor şi mai apoi, victimele au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgenţe.

Citeste si:

Facebook Comments