Accidentat mortal pe șosea de un șofer în vârstă de 20 ani

Accidentat mortal pe șosea de un șofer în vârstă de 20 ani

Weekend-ul s-a încheiat într-un mod tragic, la Botoșani. Un bărbat a fost spulberat de un autoturism pe drumul ce leagă Botoșani de Suceava, pe raza localității Vlădeni. Un șofer în vârstă de 20 de ani ce se deplasa spre Brehuiești, a accidentat un pieton de 64 de ani. Cadrele medicale solicitate la fața locului au resuscitat victima minute în șir dar din păcate fără rezultat.

20 ani, acesta este vârsta şoferului care a curmat viața unui bărbat de 64 de ani. Atât conducătorul auto cât și victima se îndreptau în seara zilei de duminică, spre casă. Cel din urmă nu a mai reușit însă să ajungă. Tânărul șofer venea dinspre Botoșani spre localitatea de domiciliu, la Brehuiești. Băiatul le-a povestit polițiștilor că pietonul i-a ieșit brusc în față și nu a mai putut evita impactul.

Medicii ajunși la fața locului nu au reușit să-l readucă pe bărbat la viață.

Adevărate tragedii au fost la un pas să producă și alți participanţi la trafic. În urma unor razii efectuate de polițiști, au fost depistați trei conducători auto care au consumat alcool iar apoi s-au urcat la volan. Unul dintre aceștia a ajuns cu mașina într-un șanț,dar a scăpat teafăr.

Toți trei vor rămâne pietoni pentru următoarea perioadă de timp.

Citeste si:

Facebook Comments