Accidente în lanț din cauza vremii

Vremea rea dă mari bătăi de cap șoferilor.

Numai în cursul zilei de duminică au avut loc trei accidente de circulație din cauza condițiilor de vizibilitate reduse și a zăpezii așternute pe șosea.Cel mai grav dintre acestea a avut loc la Baisa și s-a soldat cu rănirea a trei persoane. Totul după ce șoferul a pierdut controlul volanului și s-a izbit într-un cap de pod.

Evenimentul rutier a avut loc duminică dimineața la Baisa, pe drumul ce leagă Botoșaniul de Suceava, în zona localității Baisa.

Din câte se pare conducătorul auto a pierdut controlul volanului, izbindu-se puternic într-un cap de pod. În urma impactului, trei persoane au rămas încarcerate.

Salvatorii au ajuns la fața locului și i-au transportat pe răniți la spital, pentru îngrijiri de specialitate.

La scurt timp tot la Baisa, un alt conducător auto a pierdut controlul volanului într-o curbă și a zburat cu mașina de pe drum. Din fericire nu au existat victime, iar autoturismul a fost scos din șanț de o mașină de tractări.

Tot duminică, de data aceasta la ieșirea din Dorohoi, a avut loc un alt accident de circulație.

Șoferul unui autoturism de teren a vrut să ocolească un morman de zăpadă format pe marginea drumului. Însă din cauza vizibilității extrem de reduse, dar și a zgomotului puternic produs de vânt, bărbatul nu a văzut și nici nu a auzit un utilaj care curăța zăpada de pe drum și s-a izbit frontal în el.

Șoferul de pe utilaj spune că în zonă s-a depus un strat consistent de zăpadă.

În urma impactului autoturismul a fost puternic avariat, și din fericire, nu au existat victime. Polițistii cercetează aceste cazuri pentru a stabili circumstanțele producerii accidentelor.

Conducătorii auto sunt sfătuiți să respecte regulile de circulație și să acorde atenție sporită în trafic pentru a evita accidentele de aceste fel.

Citeste si:

Facebook Comments