Accidente rutiere provocate de șoferi băuți

Un tânăr se află în stare critică

Un grav accident de circulaţie s-a produs aseară în Roma. Un tânăr de 21 de ani s-a urcat la volanul unui autoturism fară a fi posesor de permis de conducere. Pe fondul vitezei excesive, la intrarea în localitate, şoferul a pierdut controlul volanului şi s-a izbit într-un copac, după care s-a răsturnat pe cupola maşinii. Tânărul era însoţit de un amic, acesta rămânând încarcerat și fiind grav rănit în urma impactului. Conducătorul auto a părăsit locul producerii accidentului fară a aduce la cunoştinţă isprava sa organelor abilitate. Amicul tânărului se află în stare critică la Spitalul Județean.

Un alt eveniment rutier, provocat de un șofer băut, a avut loc ieri seară , în localitatea Șendriceni. Conducătorul autoturismului a pătruns pe contrasens , acroşând un autovehicul condus regulamentar. Fiind testat de poliţişti cu aparatul etilotest acesta rezultă 1,32mg/l alcool în aerul expirat, după care a fost condus la Spitalul din Dorohoi pentru a i se recolta probe biologice.

Și tot ieri, pe raza localității Dealu MAre, poliţiştii dorohoieni au depistat în trafic, un ,moped care era condus de un tânăr care nu deținea permis pentru nicio categorie de autovehicule. Mai mult decât atât, tânărul se afla într-o avansată stare de ebrietate.

Poliţiştii efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducere a unui autovehicul fară permis şi conducerea sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

Citeste si:

Facebook Comments