Accidentul de la Trușești, surprins de camerele de supraveghere!

Accidentul de la Trușești, surprins de camerele de supraveghere!

Tanarul care a furat autoturismul taxi din Botosani si a facut accident la Trusesti este bolnav psihic. Acesta are 25 de ani, este din Suceava si sufera de tulburare schizo afectiva de tip maniacal. 

Acesta a ajuns in Botosani si a furat un autoturism Dacia Logan, inscriptionat taxi, din zona Garii, si a pornit in mare viteza prin oras. Taximetristul care era cu masina a sunat la 112, iar pe urmele tanarului sucevean au pornit mai multe echipaje de politie.

La intrare in localitatea Trusesti, soferul de ocazie a trecut de un filtru al politistilor, iar cand a ajuns in centrul comunei a spulberat o caruta parcata pe sensul sau de mers, dupa care a ricosat pe contranses intr-un alt autoturism.

Momentul impactului a fost surprins de camerele de supraveghere de la un local din zona, iar pe imagini pe vede cum cu doar cateva secunde inainte pe langa masina parcata a trecut un biclist, iar un pieton care se afla langa caruta a scapat ca prin minune. Tanarul a fost luat de un echipaj SMURD de Terapie Intensiva Mobila si transportat la spital, insa starea sa nu este grava. Acesta este posesor al permisului de conducere din anul 2009.

Politistii vor cere o examinare neuropsihiatrica. 

 

Mai multe detalii aici!

 

Sursa: stiri.botosani.ro

Citeste si:

Facebook Comments