VIDEO! Accidentul de la Ungureni învăluit în mister

Accident cu multe semne de întrebare la Ungureni.

Conducătorul auto care a produs un grav accident de circulație în care atât el cât și pasagerul din dreapta au rămas încarcerați, nu ar fi recunoscut că se afla la volan. Mai mult decât atât se pare că pasagerul rănit a fost transferat la Iasi în urma rănilor grave suferite.

Pentru că nu a putut fi testat cu aparatul etilotest la fața locului, șoferului de 45 de ani i s-au recoltat probe biologice la spital.

La spital a fost diagnosticat cu traumatism cranio-cerebral, cranio-facial, traumatism toraco-abdominal precum și fractură deschisă la femur.

Cea de-a doua victimă, un tânăr de 25 de ani a fost transferat de urgență la Iași după ce a fost diagnosticat cu hemopneumotorax.

Amintim că este vorba despre accidentul petrecut vineri în jurul amiezii după comuna Ungureni când bărbatul de 45 de ani a pierdut controlul volanului. După ce a lovit capătul unui parapet metalic de pe marginea drumului autoturismul s-a izbit de un cap de pod și a sărit de pe șosea. În urma impactului autovehiculul a ajuns în râpă, iar pasagerul și șoferul au rămas încarcerați.

Polițistii cercetează circumstanțele producerii accidentului.

Citeste si:

Facebook Comments