VIDEO! Acțiune de ecologizare pe malul râului Prut

S-au strâns mormane de gunoaie de pe malul râului Prut! Înarmați cu saci menajeri, cu mănuși de protecție și cu o dorință imensă de a proteja mediul înconjurător, pe data de 7 septembrie, Asociația Județeană a Vânătorilor și Pescarilor Sportivi din Botoșani, cu sprijinul Primăriei Manoleasa și al Poliției de Frontieră Stânca au colectat peste două tone și jumătate de deșeuri. Gunoaiele proveneau de la pescarii lipsiți de bun simț și nepăsători față de protejarea mediului înconjurător.

Desfășurată în urmă cu 10 zile și organizată pentru prima dată, acțiunea de ecologizare s-a bucurat de un real succes. În doar câteva ore, oamenii implicați au reușit să adune munți de gunoaie.

Cât despre cei care erau așteptați să participe și să dea o mână de ajutor, directorul AJVPS Botoșani a rămas dezamăgit. Doar câțiva membri ai asociației au răspuns afirmativ invitației.

Celor care merg pe viitor să pescuiască în apele Prutului, directorul AJVPS Botoșani le transmite un mesaj important.

Acțiunea a început la 7 dimineața și s-a încheiat după orele amiezii. Deșeurile colectate au fost depozitate la groapa de gunoi a comunei Manoleasa.

Citeste si:

Facebook Comments